Consumenten en zakelijke emailadressen kopen

Individueel geworven B2B en B2C opt-in emailadressen

  • Duurzame opbouw/uitbreiding van het eigen emailadressenbestand
  • Zelf mailen mits wettig geworven, alleen consumenten adressen mogelijk
  • Veilig en betrouwbaar kopen volgens strenge privacy wet- en regelgeving

Vrijblijvend Informatie aanvragen

Stuur mij direct alle informatie m.b.t. emailadressen kopen:

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over emailadressen kopen? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u meteen meer informatie en een eerste indicatie van de kosten.

De persoonsgegevens die u invult worden enkel gebruikt voor rechtstreeks contact tussen Mailbestand.nl en u. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld en op uw nadrukkelijke verzoek binnen 72 uur verwijderd

Emailadressen kopen of toch huren?

Emailadressen kopen, het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Het is een tijdrovend proces om de wettelijk noodzakelijke toestemming te werven. Het levert een waardevol adressenbestand op, maar het is ook kostbaar. Daarom kiezen de meeste marketeers en ondernemers voor het huren van emailadressen. Met het huren van emailadressen krijg je de adressen niet fysiek in handen maar verstuurt een verzender uw email naar zijn bestand. Een stuk goedkoper en sneller dan met het kopen van emailadressen. Toch verkopen wij ook adressen, die specifiek voor u worden verzameld. Deze emailadressen krijgt u wel fysiek in uw bezit en u kunt deze adressen natuurlijk vaker gebruiken. Het verzamelen van adressen doen wij door middel van verschillende wervingsmethoden die het beste bij uw wensen passen.

Een consumenten mailbestand kopen

Als u consumenten emailadressen wilt kopen om deze zelf te kunnen mailen dan gaan wij de individuele opt-in toestemming van de ontvangers specifiek voor u werven.

Er is een grote variatie in aanpak om dit te doen: via co-registratie, enquêtes of via exclusieve campagnes. De kosten voor een opt-in emailadres zijn afhankelijk van de gekozen wervingsmethode, denkt u aan enkele dubbeltjes tot een veelvoud daarvan. U mag een adres dan wel tot aan uitschrijving zelf mailen.

Een behoorlijke, maar waardevolle investering, zeker wanneer u het aangekochte bestand met een slim, succesvol startprogramma aan uw eigen database toevoegt.

Zoekt u heel specifiek huis- of huisdierbezitters, ouders van kinderen tot een bepaalde leeftijd, mensen uit een specifieke inkomensgroep of met een bepaalde opleiding? Of bent u juist op zoek naar Fashion- en Beauty-lovers, Golfers, Beleggers, Autobezitters? In heel Nederland of in een specifieke regio?

Een zakelijk mailbestand kopen

Een kant en klaar zakelijk bestand kopen en gebruiken is niet zomaar mogelijk.

Dit is vanwege de wettelijk benodigde opt-in toestemming van ontvangers. U kunt online nog steeds vele zakelijke bestanden inclusief emailadressen kopen, maar deze mailbestanden bevatten vaak veredelde KvK adresgegevens, veel info@…-adressen en deze emailadressen mogen niet door u gemaild worden! Het is niet voor niets dat u bij de KvK alleen bedrijfsgegevens kunt kopen zonder emailadressen.

Alternatief voor het kopen van zakelijke emailadressen

Een heel goed alternatief is het huren van een zakelijk mailbestand. Deze emailadressen zijn wel legaal te mailen voor uw campagnes. Op onze pagina over emailadressen huren vindt u meer informatie om snel naar de massa of een zeer specifieke doelgroep te kunnen sturen. Zowel voor consumenten als zakelijke doelgroepen geschikt.