Consumenten en zakelijke emailadressen huren

Snel een groot bereik realiseren met opt-in B2C en B2B emailadressen

  • Miljoenen zakelijke en consumenten opt-in adressen beschikbaar
  • Relatief goedkoop en met vele selectie mogelijkheden
  • Veilig en betrouwbaar huren volgens strenge privacy wet- en regelgeving

Vrijblijvend Informatie aanvragen

Stuur mij direct alle informatie m.b.t. emailadressen huren:

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over emailadressen huren? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u meteen meer informatie en een eerste indicatie van de kosten.

De persoonsgegevens die u invult worden enkel gebruikt voor rechtstreeks contact tussen Mailbestand.nl en u. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld en op uw nadrukkelijke verzoek binnen 72 uur verwijderd

Emailadressen huren

Het inhuren van e-mailadressen is de meest voorkomende manier om naar een groot bereik te (laten) mailen, ook wel partnermailen genoemd. Hierbij verstuurt een betrouwbare bestandseigenaar uw email naar zijn adressen. Hiervoor hoeft er, zoals bij emailadressen kopen, geen kostbare leadgeneratie proces te worden opgestart maar kan er meteen verzonden worden naar grote aantallen ontvangers die hier speciaal toestemming voor hebben gegeven. Nog een voordeel is dat je heel precies een bepaalde doelgroep kan selecteren!

Wij kunnen consumenten en zakelijke emailadressen selecteren uit meer dan 200 verrijkte bestanden met meer dan 6 miljoen consumenten emailadressen en 4 miljoen zakelijke emailadressen. Aansprekende titels van bestanden (op aanvraag) met de selectiekenmerken voor vele interessante doelgroepen.

Selectiemogelijkheden consumenten emailadressen

Wilt u B2C emailadressen huren dan kunt u hierbij aangeven wat voor een doelgroep u wilt. Aan de hand van uw doelgroepwensen selecteren wij uit de beste bestanden met verrijkte consumenten emailadressen.

Veelgebruikte B2C selectiemogelijkheden:

Leeftijd

Geslacht

Regio

Interesse

Gezin

Vraag naar meer

Zoekt u heel specifiek huis- of huisdierbezitters, ouders van kinderen tot een bepaalde leeftijd, mensen uit een specifieke inkomensgroep of met een bepaalde opleiding? Of bent u juist op zoek naar Fashion- en Beauty-lovers, Golfers, Beleggers, Autobezitters? In heel Nederland of in een specifieke regio?

Massa adressen huren (onverrijkte adressen)

Naast het bovengenoemde verzenden via de premium uitgevers zijn er ook miljoenen adressen beschikbaar uit de tientallen concept-bestanden, veelal single opt-in. Weliswaar met minder selectiemogelijkheden, maar voor vele bedrijven geldt: de massa geeft kassa! Deze concept-adressen zijn erg voordelig per adres. Vraag via het formulier op deze pagina meer informatie, hierin staan ook de verschillen in prijzen tussen premium en massa verzendingen.

Wij helpen u graag met de juiste selectie!

Selectiemogelijkheden zakelijke emailadressen

Wilt u B2B emailadressen huren dan kunt u ook hierbij aangeven wat voor een doelgroep u wilt. Aan de hand van uw doelgroepwensen selecteren wij de beste lijsten met verrijkte zakelijke emailadressen.

Veelgebruikte B2B selectiemogelijkheden:

Branche

Functie

Regio

Grootte

Vraag naar meer

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om te mailen naar de persoonlijke emailadressen van het Algemeen Management bij bedrijven of enkel emailadressen van DGA’s (en hun secretariaat)?
Of juist alleen naar persoonlijke emailadressen in de Zorg, of in de (Financiële) Dienstverlening, de Bouw, Automotive (ook Transport/Vervoer), Food, Retail, Horeca, Industrie of wilt u (laten) mailen naar emailadressen binnen de Overheid? Het kan!

Misschien heeft u enkel iets aan een gerichte mailing naar emailadressen van Facility Managers, van Inkopers, het Secretariaat, Marketing en/of Sales Managers, of juist alleen naar de emailadressen van HR of ICT Managers. Naar de persoonlijke emailadressen van Beslissers bij kleinere of juist grotere bedrijven?

Kortom, het laten mailen naar emailadressen van specifieke functionarissen binnen één of meerdere benoemde branches, in heel Nederland of in een specifieke regio kan via Mailbestand.nl.

Wij helpen graag met de juiste selectie!